Inviterer til årets sommeravslutning: – alle medlemmer er velkomne

Tradisjonen tro så arrangerer styret i Røde Kors en sommeravslutning for foreningens medlemmer i juni. I år foregår avslutningen på BOA.

Lokalleder Kristin Kulbliksæter og styremedlem Elisabeth Bergersen er de som har ansvaret for årets arrangement. De lover begge to at dette skal bli en hyggelig samling med et interessant tema. Og mat selvfølgelig.

Datoen for arrangementet er mandag 3. juni fra kl. 18 til 21.

LES OGSÅ: Røde Kors bidrar med livsviktig materiell til lokførere til Ukraina

Foredrag om arbeidet for Ukrainske lokførere i krigen

Det var høsten 2023 at den lokale støtteforeningen tok kontakt med Røde Kors og ba om bistand. Samarbeidet førte til at Eidsvoll og Hurdal Røde Kors i samarbeid med Røde Kors Førstehjelp donerte 150 turnikeer til lokførere i Ukraina.

Nå kommer primus motor for dette arbeidet, Tor Henning Flesvik, til sommeravslutningen for å fortelle om det arbeidet støttegruppen gjør, og har gjort, for sine kolleger i Ukraina.

God mat laget av BOA

Maten som serveres er laget av de ansatte på BOA og dette er menyen:

  • Gryterett m/loff og salat
  • Is m/jordbær til dessert.

Bindende påmelding

Alle som vil delta må melde seg på innen fristen. Man kan altså ikke bare dukke opp slik det tidligere har vært anledning til.

Påmeldingen er bindende da det koster en del å arrangere. Påmeldte som ikke møter opp vil bli avkrevd kr. 250,- for dekning av sin andel. Dette er dessverre et tiltak man må ha da altfor mange melder seg på og ikke møter opp.

– Blir man syk eller har andre veldig gode grunner for å ikke møte, samt varsler så fort som mulig, så skal man selvfølgelig få slippe å betale, sier Kristin og Elisabeth.

Frist for påmelding er 27. mai til Elisabeth på epost.