Sommerleir: Nå sendes bekreftelser på leirplass ut til 40 barn

Påmeldingen var åpen i kun et par uker før leiren var fullbooket. Nå kan leirsjefen fortelle at alle som har søkt om plass har fått det. Totalt er det 40 barn som får delta på sommerleiren.

Nå har leirkomiteen vurdert alle søknadene om deltakelse. Planene for leiren var basert på 40 deltakere og det var knyttet stor spenning til hvor mange som ville melde seg på. Det tok kun et par uker fra påmelding ble åpnet til leiren var fullbooket. 40 barn får i disse dager tilsendt en epost med bekreftelse på plass.

LES OGSÅ: Sommerleir 2024

Spennende og lærerikt program

Det er inngått samarbeid med flere aktører for å sikre at programmet på leiren skal være både spennende og lærerikt.

Hurdal Jeger og Fiskeforening er med når vi skal ut og fiske, Hjelpekorpset stiller med båter og demonstrerer vannredning, vi skal besøke Eidsvoll brannstasjon, det blir hesteridning, bading og tur til Tertitten. Bare for å nevne noe av det som skal foregå.

Røde Kors båten kommer.

Mangler fortsatt frivillige

Det mangler fortsatt noen frivillige hver dag. Leiren vil bli gjennomført med dem man har i dag, men det blir bedre og enklere hvis man er flere. Det er behov for flere frivillige til alle oppgaver. Leirkomiteen håper derfor flere vil melde seg i ukene frem mot leiren.

Leirkomiteen har spredt budskapet om leiren og behovet for frivillige til alle Røde Kors avdelinger i hele Akershus og håper selvfølgelig at det vil gi noen frivillige.

Hvis du har anledning til å bidra, men kanskje ikke hver dag eller hele dager, så ta likevel kontakt. Sammen blir vi enige om hva du kan bidra med.

Kontakt leirsjef Gunn Tomren på telefon 400 12 022 eller epost.