Årsmøte i Akershus Røde Kors: Para fra Eidsvoll ledet møtet

Fra venstre: Hans Martin Seip (Daglig leder i Akershus Røde Kors), Para Paranthaman (Nestleder Akershus Røde Kors styre) og Gaute Sars Olsen (Møtedirigent). Foto: Kim Ankersten

Årsmøtet i Akershus Røde Kors er gjennomført og Para fra Eidsvoll og Hurdal Røde Kors ledet møtet fra podiet.

Med nesten hundre årsmøtedeltakere og ansatte fra Røde Kors i salen ledet Para møtet med stø hånd. Han utførte jobben på en god måte og møtet holdt tidsrammen som var satt. Det var en lang agenda som møtedeltakerne skulle gjennom. Han hadde god hjelp i møtedirigenten som styrte forhandlingene. Det var kun under gjennomgangen av økonomi at det ble noe særlig meningsutvekslinger. Men ellers gikk årsmøtet etter planen og var ferdig en snau halvtime før tiden.

I salen satt nestleder fra Eidsvoll og Hurdal Røde Kors, Arnfinn Kjelland. Han deltok for første gang. Han var også den eneste fra Eidsvoll og Hurdal Røde Kors som hadde anledning til å delta i år.

Para takker Kine Grande for sin innsats som styreleder i fire år. Foto: Kim Ankersten

Etter at årsmøtet var formelt avsluttet var det tid for å takke. Kine Grande som har vært styreleder for Akershus Røde Kors de siste fire årene ble kalt opp på scenen. Her fikk hun blomster og mange godord av Para og daglig leder.

Arnfinn Kjelland (Nestleder EHRK), Ole Jørgen Krohn-Nydal (Nyvalgt styreleder i Akershus Røde Kors) og Para Paranthaman (Nestleder Akershus Røde Kors). Foto: Kim Ankersten

Den nyvalgte styrelederen for Akershus Røde Kors, Ole Jørgen Krohn-Nydal, er ingen nykomling i Røde Kors. Han har lang erfaring fra tidligere arbeid i Norges Røde Kors og nå er han klar for en periode som styreleder hos oss.