Anne Helene ønsker flere hjelpekorpsere med på FORF-konferanse: det er fortsatt ledige plasser

Anne Helene Haug er med i øvingsutvalget til FORF Øst og Oslo PD hvor hun representerer Akershus Røde Kors. Det er denne gruppa som har ansvaret for å arrangere FORF-konferansen i slutten av april. Nå etterlyser hun flere deltakere fra hjelpekorpsene.

Konferansen arrangeres hvert år og er en slags mini-konferanse da den kun varer fra fredag ettermiddag til lørdag ettermiddag. Årets konferanse foregår i Ski og selv om påmeldingsfristen har gått ut, så er det fortsatt mulig å melde seg på.

Populær konferanse

Det er plass til 100 deltakere på konferansen og plassene er ettertraktede. Da påmeldingsfristen gikk ut var det bare noen få ledige plasser igjen. Disse plassene ønsker arrangøren å fylle og utvider derfor påmeldingsfristen.

Det er gratis å delta på konferansen og man får både hotellopphold og mat.

Programmet er av høy kvalitet og inneholder blant annet et foredrag fra Politiet om hva som foregår før alarmen til de frivillige går og Sivilforsvaret som vil snakke om det totale samarbeidet.

– Dette er en unik mulighet til å dykke dypere inn i søk- og redningstematikk, lære av hverandre og eksperter, og knytte verdifulle kontakter, sier Anne Helene.

Foto: FORF

Skal sikre at vi også øver på Røde Kors oppgaver

En av hennes viktigste oppgaver er å sørge for at FORF lager arrangementer som tar for seg de oppgavene Røde Kors, og da særlig hjelpekorps, blir satt til å gjøre ved en hendelse. Det er flere samarbeidsorganisasjoner i FORF og alle skal få muligheten til å trene på sine ting.

Meld deg på nå

Anne Helene håper at også nye medlemmer i hjelpekorpset vil melde seg på. Er du snart ferdig med grunnutdanningen så kan denne konferansen være noe for deg også. – Vi har ikke lagt opp til felles transport, sier hun, men åpner for at det kan bli en mulighet dersom det er ønskelig.

Hvordan melde seg på

Påmelding gjør du ved å bruke denne linken.