Mer enn 40 barn påmeldt sommerleiren – har opprettet venteliste

Den magiske dagen hvor leiren ble fullbooket kom 9. april sent på kvelden, sier leirsjef Gunn Tomren. Nå er det opprettet venteliste for de som meldte seg på sist.

Leirkomiteen har lagt ned mye arbeid i å planlegge en spennende leir for deltakerne. Alle planer er lagt ut i fra at det skulle delta maksimalt 40 stykker.

– Nå er det langt over det, sier Gunn, og forteller at det er opprettet venteliste for de som er «for mange». – Men vi vil strekke oss langt for at alle skal få være med, sier hun og forteller at det er noen praktiske ting som må ordnes før man vet hvordan det går.

Sender ut bekreftelser på plass

Leirkomiteen vil sende ut epost til alle foreldre som har meldt på sine barn så fort som mulig. Men leirsjefen varsler at det kan ta litt tid før man mottar denne fordi det er så mye annet som foregår for tiden. – Men alle skal få et svar og som sagt håper jeg alle får være med, avslutter hun.

Les mer om sommerleiren HER.