Klar oppfordring fra Kristin: – bruk stemmeretten din i kveld!

Kristin ønsker at så mange som mulig kommer på årsmøtet i kveld. – Kun på den måten kan du være med og påvirke driften av foreningen, sier hun og ønsker alle velkommen.

Innkallingen til lokalforeningens årsmøte ble lagt ut mandag 12. februar. De siste årene har årsmøtet blitt holdt på Hurdal syns- og mestringssenter og det er intet unntak i år.

– Vi er veldig godt fornøyd med senteret, sier Kristin og forteller at de også bruker stedet til andre lokale arrangementer gjennom året. Det har blant annet blitt avholdt jubileer og ledersamlinger der, og flere arrangementer vil det bli. Senteret ligger også slik plassert at alle får nesten like lang reisevei når vi skal møtes, sier hun.

Men tilbake til årsmøtet, kan hvem som helst komme?

– Ja, alle som vil kan komme, sier hun, men legger også til at det er ett kriterie som er viktig å huske på. Du må nemlig ha betalt medlemskontingenten din før årsmøtet for å ha stemmerett. Det er fort gjort å glemme, sier hun og legger til at det ikke er mulig å betale på selve årsmøtet. I tillegg må du være innmeldt før innkallingen til årsmøtet ble sendt ut.

Det er fint om man også er påmeldt. Da er du ferdig sjekket i medlemsregisteret når du kommer. Påmelding og all informasjon om årsmøtet finner ved å klikke på bildet under:

Her finner du alt om årsmøtet 2024.

– Er du ikke medlem, men har lyst til å se og høre hva vi gjør, bli kjent e.l., så er det likevel bare å komme. Spør etter meg, sier hun, så skal vi ta godt vare på deg.