Bygget om butikken i romjula. I morgen åpner den.

Butikkens frivillige har gjennom romjula jobbet iherdig med en ombygging av butikklokalet. Siden butikken åpnet i lokalene på Myhrer har man oppdaget at det er behov for endringer i innredningen.

Kald trekk fra vinduet og mangel på vindusutstilling

Det store vinduet ut mot gata er kaldt og de frivillige fryser når de står i kassa. Derfor har man nå valgt å flytte kassa til motsatt side av inngangsdøra for å unngå trekken fra vinduet. Fordelen er ikke bare at man unngår trekken, men man får også tilgang til areal foran vinduet som kan brukes til utstilling av varer.

Mer plass til møbler

Butikken skal i løpet av våren utvides til å bli dobbelt så stor. Endringene som gjøres nå er med tanke på dette. Ett stort ønske fra de frivillige er å få plass til mer møbler. De endringene som er gjort tar utgangspunkt i det, men det er først når butikken er utvidet at det virkelig blir plass til mer møbler.

Åpner i morgen

Det er fortsatt mange endringer som skal gjøres, men butikken åpner i morgen som planlagt selv om det skal gjøres mer. Kundene vil nok merke at det foregår ombygging når de er der. Man vil forsøke å gjøre det på en så skånsom måte som mulig slik at det ikke skal bli for mye støv og støy i åpningstiden.

Se bilder fra ombyggingen her:

Ombygging1

Image 1 of 14

Se hvor fint det blir:

image000001-2

Image 1 of 5