Fortjent julesamling for bruktbutikkens frivillige

Så var det endelig klart for den etterlengtede julesamlingen for bruktbutikkens frivillige.

Gjennom året legger de frivillige ned nærmere 100 timer i butikken hver uke. Da er butikken åpen seks dager i uken. Hver dag er det minst to tilstede og ofte er de både tre og fire. Så det sier seg selv at her snakker vi om en enorm frivillig innsats.

Givergleden fra lokalbefolkningen i Eidsvoll er stor, og vi er enormt takknemlig for det vi får så det er mye jobb med det som skal gås gjennom av de frivillige før det settes i butikk tilgjengelig for våre kunder.

Da er det naturlig at ledelsen ønsker å gi de frivillige en påskjønnelse før jul. Det var en feststemt gjeng som hadde det veldig hyggelig på Røde Kors huset en uke før jul med nydelig julemat som ble levert av BOA. De fikk også besøk av julenissen som hadde med gaver til alle. 

– Det er viktig å ta vare på de frivillige, sier Kristin Kulbliksæter som både er leder for Eidsvoll og Hurdal Røde Kors og for bruktbutikken. Sammen med sin nestleder Trond Normanseth var hun tilstede på samlingen. En samling som vel egentlig kan kalles for en vel fortjent fest for de frivillige i bruktbutikken.

BILDER: Se hvem som deltok på julesamlingen

Dersom vi skal klare å opprettholde det antallet frivillige som vi trenger i butikken, og Røde Kors for øvrig, så må vi sørge for at de frivillige blir tatt vare på. – Det er det vi ønsker med denne festen, sier Kristin.

Det er ingen tvil om at festen ble godt mottatt av de frivillige og det ble ytret ønske om at dette må gjentas også neste år.

Begge foto: Trond Normanseth