Fredag 15. desember blir det et stort humorshow på TV2 til inntekt for Røde Kors – sett av tiden! 

Fredag 15. desember kl. 20.00 sender TV2 «Humoraksjonen 2023», til inntekt for Røde Kors’ arbeid for å gi hjelp til barn i krig og konflikt.

Målet med sendingen er å rekruttere 3000 faste nødhjelpsgivere. 

Humoraksjonen vil bli ledet av Jan Thomas og Einar Tørnquist som inviterer artister og Norges humorelite til det TV2 omtaler som et forrykende humorshow som passer til hele familien. For å få flest mulig givere, trenger vi mange seere. Sett av tiden allerede nå – og tips venner og kjente om showet! 

Bli med på innspilling 12.desember
Det vil også bli mulig å delta på innspillingen av showet på Sentrum Scene i Oslo tirsdag 12. desember kl. 18. Meld deg på her: Påmelding til å være publikum på Sentrum Scene.

Humoraksjonen er en unik mulighet til å rekruttere faste Røde Kors-givere
De humoristiske innslagene fra Norges beste komikere vil trekke mange TV-seere, og blant dem potensielle givere. Sendingen vil, i tillegg til de humoristiske innslagene, synliggjøre de enorme behovene og lidelsene blant barn i krig- og konfliktområder, og vise vår viktige tilstedeværelse som organisasjon. Sendingen vil dekke flere krigs- og konfliktområder, samt ha et innslag der temaet er konflikten mellom Israel og de okkuperte palestinske områdene.

Røde Kors har vært med på flere TV-sendinger og innsamlinger tidligere, men det er første gang vi prøver en slik type innpakning. Dermed blir det spennende å se sluttresultatet og om dette er et konsept vi ønsker å holde på fremover.