Bruktbutikken satser på godt julesalg

Denne blide gjengen er blant flere som tar i mot deg i bruktbutikken frem til jul.

Det er et forholdsvis stort apparat som skal fungere når bruktbutikken til Eidsvoll og Hurdal Røde Kors varsler at de skal ha julesalg. Nå skal vi være ærlige og si at julesalget har allerede vart en stund, men det er i ukene frem mot jul at butikkens frivillige håper på ekstra stor omsetning.

Bestselgende produkter

Butikken selger alt mulig fra smånips til møbler. Men hvilke varer selger butikken mest av? Kanskje noe overraskende, men likevel, i november var det faktisk nettopp julevarene som toppet salgsstatistikken! På en god andreplass i november følger klær.

Må ha overskudd til positive ting

Kristin Kulbliksæter er butikkleder og håper at de vil se en økt omsetning i desember.

– Desember er viktig for oss. Vi trenger et godt overskudd for å drifte våre aktiviteter samt å kunne bidra der det trengs, sier hun, og viser til foreningens siste bidrag som gikk til Ukraina. Denne summen ble tatt fra butikkens overskudd slik intensjonen med butikken er. 

Kom innom for en hyggelig handel

De frivillige i butikken står på både før og etter åpningstid for at kundene skal ha en hyggelig julehandel.

– Her tas kundene i mot med et smil og et hei og trenger de hjelp til noe så får de det, sier Kristin.