Fra 1. desember: Bli med i vår julekalender

Vi slår til og lager en julekalender selv om denne nyhetssiden ikke har vært aktiv i mer enn noen uker.

Som sagt, det er bare noen uker siden vi åpnet denne nyhetssiden. Men nå er det straks desember og da hører julekalender med. Så vi har laget en kalender som baserer seg på Røde Kors både lokalt og nasjonalt. Det er ikke vanskeligere enn at hvis man googler litt, leser andre steder her på nyhetssiden eller spør noen man kjenner, så finner man svarene.

En vinner hver dag

Hver dag trekker vi en vinner som får to skrapelodd. Det er ikke en så stor premie kanskje, men skulle man være heldig å skrape den rette gevinsten, så kan det plutselig være snakk om en stor gevinst.

Hovedgevinst til to vinnere

I romjula ser vi gjennom alle de riktige svarene som har kommet inn og trekker ut to vinnere av en rød termokopp. Det er Ole Kristian Stensrud som har dekorert koppene med et flott omriss av Eidsvoll og Hurdal kommuner samt navnet til vinneren. 

Vinnerne offentliggjøres i romjula.