Nytt omsorgsråd er i gang

Fredag formiddag var alle ledere i omsorg invitert til sitt første møte i omsorgsrådet. Rådet starter nå opp igjen etter en liten pause.

Det er et offensivt omsorgsråd som nå legger planer for det neste året. Rådet har sett gjennom dagens aktiviteter og funnet ut hvor de ønsker å satse, bare se her:  det skal opprettes Røde Kors UNG-gruppe, besøkstjeneste med hund og de vil ha middagsservering på julaften for de som har behov for det. Ganske hårete mål i følge Gunn, og vi er vel ikke helt uenige i det.

Omsorgsrådet har et ønske om at de skal bli sett og på den måten markedsføre Røde Kors. Dere bidrag vil være å ha sine møter på ulike steder i kommunene. Neste møte er derfor i kafe Raus i Sundet hvor andre kunder både vil kunne se og høre dem.

– Vi snakker ikke om noe hemmelig, så at andre kunder overhører hva vi sier er bare fint, sier Gunn.

Gunn forteller også at flere av aktivitetene har sine terminlister for neste år klare. Og at det blir aktivitet er det ingen tvil om, for denne gjengen var meget motiverte for å ta fatt. Etter et nesten to timer langt møte hvor praten gikk i ett, så var planene klare.

Vil du være med så ta kontakt

Ett av de mange satsingsområdene for rådet er rekruttering. Alle aktiviteter i omsorg trenger flere frivillige i alle aldre. Derfor vil de gjøre seg mer synlige ute blant folk. Men, det er også mulig å melde seg som frivillig direkte til omsorg.

 – Meld deg til omsorgsleder@eidsvollhurdalrodekors.no eller ring meg på 400 12 022, sier Gunn og håper at mange tar kontakt.

Foto fra venstre: Trond Normanseth (Vitnestøtte), Turid Bergquist (nestleder besøkstjeneste), Gunn Tomren (Omsorgsleder og Bark Eidsvoll), Elisabet Normanseth (Bark Hurdal) og Mette Smeby (Besøkstjeneste).