Er du mellom 14-17 år? Bli med oss til Tusenfryd – vi har 10 ledige plasser

Røde Kors arrangerer tur til Tusenfryd for ungdommer mellom 14-17 år. Det er fortsatt noen ledige plasser og nå legges disse ut slik at også DU kan melde deg på.

Turen er egentlig for Røde Kors ungdommer, men vi har fått flere plasser enn planlagt. Dermed kan vi ta med ungdommer som ikke er med i Røde Kors også.

Så har du lyst på en artig dag i Tusenfryd så kan dette være noe for deg.

De eneste kravene vi stiller er at du må være fylt 14 år og ikke eldre enn 17 år, at du kan reise uten foreldre og at du er bosatt i Eidsvoll eller Hurdal kommuner. Selv om vi er nok voksne på turen så kan vi ikke fotfølge alle og må kunne stole på at du klarer deg selv hvis du velger å gå alene. Vi oppretter en møteplass hvor det hele tiden befinner seg noen voksne som kan kontaktes.

Vi ordner med pizza og drikke til lunsj. Utover dette anbefales det å ta med egen drikke.

Det er fremmøte på Råholt ungdomsskole mandag 15. juli senest kl. 09.15. Avreise med buss er kl. 09.30 og vi reiser presis!

Vi er tilbake på skolen kl. 18.

Det koster ikke noe for de som får bli med. Røde Kors har fått støtte til å gjøre dette.

Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte turansvarlig Gunn Tomren på telefon 400 12 022.

Påmelding under bildet.

Meld deg på her

Du bruker denne linken for å melde deg på turen. Det er ingen frist for påmelding, her er det førstemann til mølla som gjelder.

Påmelding

OBS: En foresatt må godkjenne din deltakelse og påmeldingsskjemaet starter med dette. Så ha en voksen med deg når du melder deg på.