Snart er det sommerleir med 40 barn: – Inviterte til foreldremøte

Leirkomiteen inviterte foreldrene til barna som skal på leir til et foreldremøte. Det ble informert om alt fra program til hvordan håndtere uhell m.m. Dessverre passet ikke denne kvelden for alle, men det kom likevel en del foreldre som fikk høre hva barna deres skal være med på.

Gunn Tomren, som er leirsjef, åpnet møtet med å ønske alle velkommen. Hun presenterte leirkomiteen og fortalte kort om hvilke roller den enkelte har.

Det er 40 barn som er påmeldt leiren. Det er noen få på venteliste så Gunn ba innstendig om at dersom noen barn plutselig måtte trekkes, så måtte leirkomiteen få beskjed med en gang. På den måten kan plassen gis bort til en annen.

Det ble informert og snakket om hvordan vi skal håndtere allergiske reaksjoner, personvern og bruk av bilder. Arnfinn Kjelland som er beredskapsansvarlig (og førstehjelp) forklarte hvorfor det var viktig at alle i leirkomiteen hadde full informasjon.

Det ble understreket at all informasjon om barna blir slettet senest fire uker etter leiren.

Spennende program

De tre første dagene er det dagsleir med utgangspunkt på Røde Kors huset.

Mandag er det leker og aktiviteter for å bli godt kjent med hverandre.

Tirsdag tar vi buss og reiser til en flott dag med Tertitten på Sørumsand. Der blir det også høytlesing av Linda Cecilie Malum-Soløst fra Eidsvoll. Hun har skrevet noen fantastiske barnebøker om togene.

Onsdag sykler vi til brannstasjonen og får en fin dag med brannslukking, brannbiler og kanskje kommer Bjørnis.

SE HER: Her finner du programmet for leiren

Fra torsdag til lørdag er vi på overnattingsleir i Hurdal. Det begynner med rigging av leir før det braker løs med vannaktiviteter sammen med hjelpekorpset. De kommer med båter og her blir det vått for alle og en hver. De som ikke kan delta i vannaktiviteter får spennende aktivitet i leiren. Fredag er det natursti, fisking og et digert skumparty på kvelden. Lørdag er det rolig og kun nedrigging av leir og hjemreise.

Trenger fortsatt litt hjelp

Det er fortsatt behov for litt ekstra voksenhjelp, så hvis noe har mulighet så hører vi gjerne fra dere. Det kan også være voksne som ikke har barn på leiren, ta kontakt med oss.