Bruktbutikken: Inviterer til feiring av ett-års dagen på Myhrer

Butikkleder Hilda Reyes og lokalleder Kristin Kulbliksæter inviterer til feiring av butikkens første år på Myhrer. Foto: Kim Ankersten.

For ett år siden flyttet bruktbutikken fra Sundet til Myhrer. Det var en stor sjanse å ta, men det viste seg raskt at det var en god løsning å flytte. Nå inviterer butikken til feiring av ett-års dagen.

Butikken feirer seg selv lørdag 1. juni fra kl. 11 og alle kunder er invitert. Butikkleder Hilda Reyes forteller at det vil bli servert kaffe, kaker og saft. Det vil også være egne aktiviteter for barna.

– Mange gode tilbud skal vi også ha, sier hun.

Butikkleder Hilda Reyes og lageransvarlig Marius Sjølie er to av butikkens mange frivillige som inviterer til feiring. Foto: Kim Ankersten.

Kort om butikkens historie

Bruktbutikken til Røde Kors så dagens lys første gang i 2019. Da med god hjelp av bedriften Ole M. Almeli som leide ut sitt lokale i Wergelandsgata til en lav leie. Takket være deres velvillighet var det mulig for Røde Kors å starte opp.

Butikken i Wergelandsgata gikk veldig bra og det tok ikke lang tid før man bokstavelig talt hadde vokst ut av bygningen. Da startet letingen etter et nytt sted å være og etter en periode fant man et ledig lokale hos Leto på Myhrer.

Lokalet er et tidligere lager og passet perfekt til dette formålet. Julen 2023 og hele januar ble brukt til å pusse oppå lokalet. Butikken åpent i februar og man valgte å vente med offisiell åpning til man var sikker på at butikken ville overleve.

Butikken på Myhrer har allerede blitt bygget om en gang og nå skal snart en ny stor forandring skje. I løpet av sommeren utvides butikken med nesten 300 m2 til og blir på hele 600 m2. Det er et spennende prosjekt som skal gjennomføres og resultatet vil blant bli bedre plass til klær og møbler.

Vi trenger fortsatt frivillige i butikken og kunne du tenke deg å bli en av oss, så ta kontakt. Butikkleder Hilda Reyes treffes på telefon 465 24 230.