Kristin Kulbliksæter er ny lokalleder i Eidsvoll og Hurdal Røde Kors

Jeg takker for tilliten og skal gjøre mitt beste, sier hun.

Kristin har tidligere vært aktivt medlem i foreningen, den gangen var hun i hjelpekorpset. Jobb og utdanning førte henne imidlertid ut av foreningen. Hun har siden utdannet seg innen HR og ledelse og hatt flere lederjobber, sist i Norwegian. Da Norwegian måtte foreta omfattende omorganiseringer var hun en av de som måtte slutte og hun er nå jobbsøker.

Ivrer for gjenbruk og mineraler

Heldig for oss så kom hun en dag innom bruktbutikken vår. Der var hun ikke mange minuttene før hun fikk spørsmål om hun ville bli aktiv igjen. Som sagt så gjort, nå er hun lokalleder og dermed ansvarlig for hele foreningen!

– Jeg har fryktelig mye å lære etter så mange år ute av foreningen. Men det skal jeg klare, sier hun.

Privat er Kristin en ivrig hobbygeolog og reiser landet rundt på jakt etter godbiter i bakken. Ser du en rumpe i terrenget er det ikke usannsynlig at det er Kristin som står bøyd og hakker i fjellet.

Planer for oss

Selv om hun nettopp er valgt som leder så er hun altså ikke uerfaren med Røde Kors. Kristin har fått med seg et godt styre og ikke minst en god nestleder. Sammen har de tanker om hvordan foreningen skal drives videre. Nå har hun tatt tak i bruktbutikken og bruker mye tid der. Men resten av foreningen vil nok også høre fra henne snart.

– Jeg vil svært gjerne ha innspill fra alle frivillige om de aktivitetene som vi i Røde Kors driver med. Det er bare å kontakte meg på telefon eller epost, sier hun.

Lykke til

Vi ønsker Kristin lykke til som lokalleder og lover at vi skal støtte der vi kan. Vi gleder oss til å se hva som kommer.